PGCS Webshop en app ‘Kerkgeld’.

Sinds kort heeft de PGCS zijn eigen webshop! Deze webshop is te vinden op website www.skgcollect.nl/217 en ook via een link op de website van de PGCS zelf (www.pgcs.nl).

Het is de bedoeling dat via deze webshop het mogelijk wordt om bijvoorbeeld collectebonnen te bestellen of bijvoorbeeld een bijdrage te doen aan de solidariteitskas. Met iDEAL kunt u uw bestelling of bijdrage vervolgens vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.

Volgend jaar zal het ook mogelijk worden om de toezegging voor de actie Kerkbalans digitaal te doen. Deze toezegging komt dan automatisch in onze administratief systeem terecht, wat ons een hoop werk bespaart!

De webshop biedt ons dus veel mogelijkheden. Op dit moment is het in de webshop alleen nog mogelijk om een algemene gift te doen. Dit kan anoniem of via een eigen account. Het voordeel van een eigen account is dat u de historie van uw bestellingen en bijdragen kunt terugzien.

Onder het kopje ‘Mijn account’ kunt u een account aanmaken. Hiervoor vraagt het systeem alleen om uw naam, uw email adres en een zelf gekozen wachtwoord.

De webshop is ook via de app ‘Kerkgeld’ beschikbaar voor zowel android als apple. De app kunt u downloaden in de app store. Er zijn een heleboel kerken in Nederland die van deze app gebruik maken. Als u de app voor de eerste keer opent zult u daarom eerst onze gemeente moeten opzoeken en ‘koppelen’. Daarna kunt u inloggen met uw account of een account aanmaken. De eenvoudigste wijze om onze kerk te vinden in de app is door in het zoekveld ‘Colm’ in te tikken. U vindt dan de ‘Prot. Gem’ Colmschate-Schalkhaar’. Zodra u gekoppeld heeft kunt u inloggen en komt u in het hoofdmenu.

Gemeente zoeken en koppelen                                Het hoofdmenu           

Net als in de webshop is het in de app alleen nog mogelijk een algemene gift te doen. We hopen spoedig meer artikelen en doelen aan zowel de webshop als de app toe te voegen!

Vragen of opmerkingen over de webshop? U kunt daarvoor terecht bij Rudy Veeneman: rudyveeneman@hotmail.com