Rectificatie Paasgroetenactie

Rectificatie Paasgroetenactie 2020 

Het bericht over de Paasgroetenactie van maart j.l is door het coronavirus   achterhaald. Hieronder staand de juiste gegevens.:

Ondanks het coronavirus gaat de landelijke Paasgroetenactie door. Gedetineerden stellen het zeer op prijs wanneer ze merken dat er aan hen gedacht wordt! Echter, de kaarten zullen niet vóór Pasen de gedetineerden bereiken, maar kort erna. Als u meedoet, gaat uw envelop met kaart naar één centraal adres van de PKN. Vandaar worden ze ná 24 april verspreid.

Hoe kunt u meedoen? Omdat er geen reguliere kerkdiensten gehouden worden, is het volgende bedacht: Op twee momenten kunt u uw kaart(-en) afhalen bij de hoofdingang van de kerk. Thuis schrijft u uw paasgroet erop en doet u de envelop met kaart op de bus. Bij het afhalen geldt uiteraard RIVM-beleid:

In de hoofdingang van de kerk staat een tafel waar u de kaarten kunt afhalen. Dus u kunt, zonder binnen te hoeven komen, kaarten meenemen en direct weer vertrekken.

Als u liever niet de deur uit gaat kunt u mij een e-mailberichtje sturen met uw adres en de gewenste kaarten en dan bezorg ik die bij u in de brievenbus: hgieteling@gmail.com.

We hebben 80 kaarten:

Kaart A: 60 dubbele, zodat de gedetineerde zelf er ook een door kan sturen,                  

Kaart B: 10 Engelstalige, voor buitenlandse gedetineerden in Nederland en                  

Kaart C:10 kaarten voor Nederlandse gedetineerden in het buitenland.

Alles is al voorzien van postzegels, adres én een briefje met voorbeeldteksten en uitleg. De postzegels worden betaald door de diaconie.

U kunt de kaarten bij de hoofdingang van de kerk afhalen op:

* donderdag 2 april van 16.00 – 17.00 uur en                                                                   

 * op zaterdag 4 april van 11.00 tot 12.00 uur.                                                                      

 Het zou natuurlijk erg fijn zijn als u, of u als contactpersoon, voor meerdere mensen tegelijk, kaarten wilt meenemen.

Bedankt namens de diaconie, Henk Gieteling.

 

Schrijfactie maart Amnesty International

Ook de maandelijkse schrijfactie gaat door. De brieven krijgt u op dezelfde manier als de Paasgroeten (zie boven). U kunt uw Amnesty envelop dus met kant en klare brief én postzegel komende week afhalen of laten bezorgen. In dat laatste geval stuurt mij een e-mail (hgieteling@gmail.com) met het gewenst aantal brieven. De betaling van de postzegel van €1,50 komt op een later moment wel, of als u dat wilt betaalt u via een betaalverzoek. Voor ieders veiligheid, geen contante betalingen.  Goed Nieuws: Myannmar: De kritische filmmaker Min Htin Ko Gyi is vrijgelaten,