Regiokerkendag – 9 oktober

Zondag 9 oktober – Lebuïnuskerk – Thema: Aan tafel!

Zondag 9 oktober 2022 hebben we weer Regiokerkendag. We zijn ook dit jaar te gast in de Lebuïnuskerk in Deventer. We vieren dan – zonder beperkingen – onze verbondenheid met elkaar in een feestelijke kerkdienst, waaraan diverse voorgangers uit de regio meewerken en ook de cantorij zal meezingen. Ook is er aansluitend koffiedrinken met een taartenbuffet.

Na de kerkdienst en de koffie zal het thema “Aan Tafel” verder worden uitgediept. Het idee is om dit aan tafels in kleine groepjes of tijdens een Emmaüs wandeling in de praktijk te brengen. De keuze hiervoor staat vrij. De groepjes krijgen eenvoudige vragen over het thema mee. Graag willen we vooraf het aantal bezoekers weten dat in de kerkdienst aanwezig zal zijn. Daarom willen we graag dat je je voor deze dienst opgeeft. Stuur een mailtje naar: scriba@pgcs.nl.

De dienst begint om 10.30 uur en de planning is om ca. 13.00 uur af te sluiten. Kom je met de auto: je kan gratis parkeren aan de overzijde van de IJssel en dan eventueel met het pont oversteken. De aanvangstijd is daarop afgestemd.

De dienst zal ook te volgen zijn via www.kerkdienstgemist.nl. We hopen op een heel goede opkomst!
Voor verdere informatie: Harm Klein, harm.klein@hotmail.com, tel. 06 2741 0011.