Rommelmarkt 1

Rad van avontuur

Dit jaar is er weer een Rad van Avontuur maar in een nieuwe vorm. Met tussenpozen worden diverse ronden gespeeld voor diverse prijsjes. We gaan hiervoor vele winkeliers in Colmschate benaderen. Hebt u thuis wat leuke hebbedingetjes die u wel kwijt wilt: schenk ze dan aan de kerk, ook voor het Rad van Avontuur. U kunt deze spullen afgeven in de kerk.

Voor vragen kunt u terecht bij Rien Prinsen: rien.prinsen@gmail.com of 85 25 56 of bij Bert Kruissink: xsink@concepts.nl.
Sponsorloop

Ook dit jaar doen we de sponsorloop met twee parcours. Er is een aparte kidsrun, voor kinderen die op de basisschool zitten. Deze kidsrun heeft dezelfde route als de afgelopen jaren en duurt drie kwartier. Als kinderen liever willen wandelen dan lopen, dan is dat uiteraard prima. De sponsorloop voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar, duurt een uur en heeft een grotere route.

Vragen? Theo van der Veen theovanderveen@yahoo.com 06 – 50 63 67 11 of Rogier Verstrijden rogierverstrijden@ziggo.nl 06 – 41 88 67 00.
Dienstenmarkt

Ook dit jaar een dienstenmarkt. Wat houdt dat in? Bij een dienstenmarkt kan iedereen die het wil, een dienst aanbieden. Hierbij valt te denken aan boodschappen doen, tuinieren, computer opschonen, belastingformulieren invullen, kleine klusjes, etc. Deze dienst kan dan worden afgenomen (gekocht) door iemand die bijvoorbeeld geen groene vingers heeft of die niet zo handig is met computers. Wilt u ook een dienst aanbieden of wilt u meer informatie?

U kunt terecht bij Theo van der Veen, theovanderveen@yahoo.com 06 – 50 63 67 11.
Loterij

Vanaf zondag 27 augustus worden loten verkocht in de kerk voor € 1 per stuk of 6 voor € 5. Loten zijn te koop tot aan de trekking op zaterdag 16 september 15.30 uur. Er zijn drie leuke prijzen te winnen. Laat u verrassen want we maken de prijzen nog niet bekend. Bent u niet aanwezig bij de trekking dan maken we de nummers bekend in de kerk, op Speakap, op www.pgcs. nl en in zondagsbrief.
Veiling

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om meer waardevolle spullen te veilen. Hebt u spullen welke middels veilen mogen worden verkocht, laat het weten! Ook hier geldt dat 25% van de opbrengst voor de kerk is.

Voor informatie kunt u terecht bij: Rien Prinsen: rien.prinsen@gmail.com – 0570-852556 of Bert Kruissink: xsink@concepts.nl.
Speelhoek

Dit jaar richten we een speelhoek in waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, terwijl ouders, oma´s en opa´s rustig kunnen rondkijken.
Live-muziek en uitgebreide catering

Vanaf 10.00 uur staat de kerk dus weer bol van activiteiten, levende muziek en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Van pannenkoeken tot hamburgers, broodjes, cake, koffie, thee en limonade.