Startzondag 13 september 2020

Hier de nodige praktische informatie over de aankomende startzondag op 13 september met als Jaarthema: “Ken je mij”

Voor de zekerheid vermeld ik nog maar een keer dat de Colmmarkt op zaterdag en de sponsorloop op zondag vervallen i.v.m. corona.

De kerkdienst houden we in principe buiten, maar er is een kans dat we toch binnen moeten vieren. Dat doen we bij slecht weer. Het besluit daarover nemen we op zaterdag 12 september en publiceren we op Speakap. Als het buiten gaat gebeuren, zal dit op het terrein bij de kerk plaatsvinden en niet op het Veldpaperplein, zoals eerder in Kerkklanken vermeld. Wilt u uw fiets of auto, parkeren op het Veldpaperplein, of bij de Kuip, dan hebben we in ieder geval de ruimte op ons eigen terrein voor de dienst. Als het mogelijk is, neem dan een klapstoel mee waar u buiten op kunt zitten. Denk ook aan uw eigen mok of kopje voor de koffie!

Wat het ook wordt, we vragen u gewoon te reserveren via welkom@pgcs.nl . Wilt u deze keer uiterlijk vrijdag 11 september 20.00 uur reserveren? Vermeld bij het reserveren ook of en hoeveel  klapstoeltjes u meeneemt als de dienst buiten gevierd gaat worden.  Als de dienst binnen plaatsvindt, zullen we ook zaal 2 en 3 gebruiken met beeldschermen. Familieleden van de “overstappende” kinderen en van de afscheidnemende ambtsdragers krijgen voorrang voor een plek in de kerk. Als de dienst binnen is en er zijn meer aanmeldingen dan plaatsen, zullen niet alle reserveringen gehonoreerd kunnen worden. Voor alle duidelijkheid, als u op 12 september op Speakap leest dat de dienst binnen gaat plaatsvinden, is het niet meer nodig om eigen klapstoeltjes mee te nemen!

Een delegatie van de cantorij zal zingen tijdens de dienst. John Kalma, Kim van der Strate en Laura Spies verlenen muzikale medewerking.

Op Speakap heeft al een oproep gestaan om iets te bakken voor bij de koffie. 7 mensen hebben zich aangemeld. Wilt u ook iets bakken, laat het mij, Bertus Wernsen, weten (tel. 784857)