Terugblik ColmMarkt 2023

Afgelopen zaterdag hielden we onze jaarlijkse ColmMarkt, op het terrein van de Ichtus kerk. Vorig jaar schreef ik dat het weer een factor van betekenis zou worden. Dat was feitelijk dit jaar ook het geval. Waar onze ColmMarkt in 2022 nog te maken had met serieuze regenbuien, werden we nu uitgedaagd door het warme weer zonder enige vorm van bewolking.

Met 25 kraampjes en 4 partytenten voor wat schaduw gingen we weer van start. Het was weer gezellig zoals altijd. De kramen waren goed gevuld met potten, pannen, koffers, tassen, LP’s, elektronica, tuingereedschap, speelgoed, spelletjes etc. De oogstmarkt zag er weer geweldig uit! En we hadden boeken. Veel boeken! Liefst 5 kramen lang werden de boeken uitgestald. Ook konden de bezoekers weer genieten van de zoals altijd uitstekende horeca. Een kopje koffie of thee, met een appeltaart of een gebakje werd veel genuttigd. Ook de poffertjes en de broodjes hamburger vonden gretig aftrek.

Naast de kramen met speelgoed hebben veel kinderen zich ook laten schminken. Ook dit jaar hadden we weer een springkussen en dat vonden de kinderen natuurlijk prachtig! Natuurlijk hadden we zoals altijd ook live muziek en het Rad van Avontuur draaide zijn welbekende rondjes. Vanwege het warme weer hebben veel bezoekers ervoor gekozen om vooral in de ochtend te komen. In de middag liep het aantal bezoekers daarom wat terug. Het zal u niet verbazen dat veel mensen bij ons een ijsje kochten voor de nodige verkoeling.

In de afgelopen twee jaren hebben we best een uitdaging gehad met het weer. Het mooie is het eigenlijk niet uitmaakt welk weertype er is. De ColmMarkt is altijd weer een ontzettend leuke en vrolijke markt, vol met gezelligheid! Het was dan ook een zeer geslaagde dag! We hopen u volgend jaar (weer) te zien!!

Vriendelijke groet namens de ColmMarkt-organisatie,
Rogier Verstrijden
06 4188 6700