Terugblik Startdienst

De startdienst buiten met als jaarthema ‘Ken je mij?’ was een groot succes. Eindelijk konden we elkaar weer ontmoeten met een grote groep, oud en jong. De cantorij zong, muziek werd gemaakt door John Kalma en Emmy en Tamara, Laura zong het lied ‘Ken je mij?’ begeleid door Kim. Er werden stoelen gesjouwd, zelfs een liturgisch centrum verplaatst. Er waren bloemen.

Technici zorgden ervoor dat thuis de dienst ook gevolgd kon worden. Er was iets lekkers bij de koffie/thee en limonade. Zo waren er heel veel mensen en handen die deze dienst mogelijk maakten. Waarvoor hartelijk dank! De kinderen uit groep 8 werden overgehengeld van de kindernevendienst naar de jeugdkerk.  We wensen hen daar een fijne tijd toe.

We namen afscheid van Geert van Niejenhuis en Gerke Kruissink. Helaas zonder dat we nieuwe ambtsdragers konden bevestigen. Gelukkig verlengden vier taakdragers van het Team Pastoraat wel hun termijn: Anneke de Jong, Henriëtte Luijks, Rieky van Niejenhuis en Yke van der Veen.

 

Op de website staat een filmimpressie van deze mooie startdienst. Dan kan nu het nieuwe seizoen beginnen met allerlei activiteiten, met inachtneming van de regels van Covid19. Er is een bouwstenenboekje waarin alles staat vermeld. Dat is digitaal te vinden op de website van de PGCS, maar mocht u een papieren versie willen, meld dit dan. Het kan.

We hopen op een seizoen waarin we elkaar beter leren kennen, maar waarin we ook gekend worden. We mogen met elkaar in gesprek gaan over allerlei onderwerpen, over leven, over geloven, over hoe leven en geloven verbonden zijn. We wensen iedereen een gezegend seizoen toe.

Met een hartelijke groet, ds. Henk Schuurman en ds. Trijnie Plattje