U kunt weer oliebollen bestellen!

Ook dit jaar weer oliebollen en appelbeignets van Bakkerij Nijkamp uit Holten. Vanaf vandaag liggen de bestelformulieren in de hal van de Ichtuskerk. De opbrengst is bestemd voor het CUC (Colmschate Ukraïne Contact). Voor meer informatie https://cuczomerreis.wordpress.com/

  • Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen € 8,50 per 10 stuks
  • Appelbeignets € 7,50 per 5 stuks

De bestelformulieren kunt u uiterlijk 25 december tot 12.00u ‘s middags in de daarvoor bestemde doos in de hal van de Ichtuskerk deponeren. Let er bij het bestellen goed op of u Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen wil! Wij hopen dat er net als voorgaande jaren weer veel mensen actief zijn door op een vrij eenvoudige manier deze actie tot een succes te maken. Denkt u vooral aan familie, buren, vrienden en collega’s.

LET OP! Het is de bedoeling dat u alle bestellingen vrijdag 30 december tussen 10.00 en 12.00 uur in de Ichtuskerk ophaalt en bestellingen via bestellijsten zelf bij uw klanten aflevert en dan ook met hen afrekent.

Heeft u vragen of bent u niet in de gelegenheid, maar wilt u toch graag Oliebollen en/of Appelbeignets voor het goede doel bestellen neemt u dan contact op met een van de onderstaande personen.

Ria Berentsen (656630) en Henk & Tineke Petersen (657374)