Uitnodiging

Huub Oosterhuis komt donderdagavond 17 oktober  naar Lochem

. U bent hartelijk welkom!

Componist Antoine Oomen en zijn dochter Heleen  komen ook.

Komt allen!

Heel blij zijn wij dat Huub Oosterhuis donderdagavond 17  oktober onze gast zal zijn. Na een kennismaking zal hij  ons vertellen wat hem na aan het hart ligt. “En toch!” en  “liefde doen” zijn kerngedachten van hem. Samen met  het Twents Liturgie Koor zullen wij liederen van Huub  Oosterhuis zingen. En hier blijft het niet bij! Ook Antoine Oomen, bekend  componist van melodieën van de liederen van Huub  Oosterhuis, waaronder “Licht dat ons aanstoot in de  morgen”, en zijn dochter Heleen komen ook. Samen  voeren zij voor het eerst liederen van Huub Osterhuis uit:  Antoine aan de piano en dochter Heleen zang. Hun  debuut bij ons!

Komt allen, deze mooie en beslist zeer bijzondere avond  mag u niet missen! Werkelijk iedereen is welkom, jong en  oud, van binnen en tot vér buiten Lochem!.

De avond wordt gehouden in de grote of Gudulakerk,  Markt 1, Lochem en (let op!) begint om 19.45 uur. Het is  raadzaam om al om 19.30 uur in de kerk te zijn.

In de  pauze is er voor iedereen wijn en fris. Parkeren kan  gemakkelijk op de parkeerterreinen aan de Julianaweg  en de Prins Bernhardweg. De toegang is gratis, het is wel wenselijk dat u aan het  einde van de avond naar draagkracht aan de  uitgangscollecte bijdraagt. Wij verheugen ons samen met  bezoekers uit de wijde omgeving op een onvergetelijke  avond!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wim Boelens,  Joppe, telefoon 06 – 558 107 15 of  e­mail wjboelens@planet.nl.

Graag tot donderdag 17e oktober!

Met vriendelijke groet, Wim Boelens, contactpersoon  Protestantse Gemeente Lochem