Update Corona maatregelen PGCS

In navolging van de maatregelen van de overheid en de richtlijn van de landelijke Protestantse Kerk in Nederland zijn alle activiteiten afgelast, in ieder geval tot en met 6 april.

Op zondagmorgen verzorgen wij via www.kerkdienstgemist.nl om 10.00 uur een viering/morgengebed, waarin onze eigen predikanten voorgaan. Zo blijven we met elkaar verbonden. De viering is helaas niet toegankelijk. Wel kunt u vooraf een gebedsintentie inzenden, welke in de viering een plaats krijgt (trijnieplattje@hetnet.nl, h.schuurman@pgcs.nl).

In de komende tijd willen we graag contact houden met elkaar en naar elkaar omzien. Dat kan helaas vaak niet door middel van elkaar bezoeken. Wel kunnen we via de telefoon, door een kaartje te sturen, te mailen of te appen laten weten dat we aan elkaar denken.

Mocht u behoefte hebben aan contact met de predikanten; zij zijn elke dag van 9.00 tot 10.00 en van 16.00 tot 17.00 bereikbaar onder nummer 0653 844871 (ds. Trijnie Plattje) en 0611 369129 (ds. Henk Schuurman).

Op www.kerkliedwiki.nl kunt u dagelijks een korte overdenking beluisteren rond een lied uit het Liedboek. Klik op ‘luistertroost’.

Op weg naar Pasen is het een vreemde gewaarwording dat zo veel ontmoetingen en activiteiten – juist nu – niet doorgaan. Met vertrouwen zien we uit naar het moment dat we weer voluit samen kunnen vieren, delen, leren en ontmoeten. Tot die tijd vinden we creatieve en wellicht verrassende mogelijkheden om gemeente van Christus te zijn.

Jan Hulzebosch, voorzitter
Bertus Wernsen, scriba
Trijnie Plattje, predikant
Henk Schuurman, predikant