Van de Kerkrentmeesters

Binnen het CKRM zijn de meeste taken nu overgedragen, en zijn wij druk met allerhande bezigheden. De administratie heeft de laatste hand gelegd aan 2019, waardoor er nu gewerkt kan worden aan een financieel jaaroverzicht. We streven er naar om voor 1 mei inzichtelijk te hebben hoe 2019 financieel is verlopen.

Actie kerkbalans – VVB

Voor de VVB actie (Actie kerkbalans) zijn per mail nog weer herinneringen verzonden. Het aantal brieven en mails dat nog niet is beantwoord staat nu op ca. 175. Het tot nu toe toegezegde bedrag komt uit op ca 183.500,­. Dit is nog 8000 euro minder dan in de begroting was opgenomen. Binnenkort worden de herinneringsbrieven verzonden. Heeft u uw toezegging nog niet kunnen doen? Heeft de contactpersoon u niet thuis getroffen en ligt de envelop nog op de trap te wachten? Zou u dan zo vriendelijk willen zijn de envelop bij de kerk te bezorgen? Heeft u nog geen brief of mail gezien? Kijk dan even in uw spambox! Vooral bij hotmail gebruikers komt de mail vaak in de spambox terecht. Alvast onze hartelijke dank!

Bij vragen kunt u mailen naar kerkbalans@pgcs.nl

Bestrating parkeerplaats / ingang van de kerk

Zoals gepland is de herbestrating van de parkeerplaats, en bij de ingang van de kerk uitgevoerd in de laatste week van februari. Het resultaat mag er zijn! Wij danken alle vrijwilligers die hier aan hebben mee geholpen, want alle hulp heeft een leuk bedrag bespaard op de uiteindelijke factuur. Er wordt nog gezocht naar iets van bloembakken om een mooie afscheiding te maken tussen de parkeerplaats en het plein voor de ingang. Bij voorkeur worden dit verplaatsbare objecten zodat we ook het hele terrein zouden kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld een rommelmarkt. Heeft u ideeën, laat het ons weten!