Vrijwilligers gevraagd voor de oecumenische viering in het Groote en Voorster.

In het Woonzorgcentrum Groote en Voorster wordt wekelijks een oecumenische kerkviering op zondagochtend gehouden. Deze vieringen beginnen om 11.15 uur en er zijn een aantal vaste voorgangers. Een vaste groep van vrijwilligers halen de bewoners van de afdelingen en blijven tijdens de viering aanwezig. Sommige bewoners zijn dementerend en ander bewoners hebben lichamelijke beperkingen. De bewoners ervaren de persoonlijke aandacht die zij van de vrijwilligers ontvangen als erg prettig.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die onze vaste groep vrijwilligers komt versterken om per toerbeurt, eens per maand of naar eigen behoefte vaker, de bewoners naar de viering te begeleiden.

Zorggroep Solis, waar het Woonzorgcentrum Groote en Voorster deel vanuit maakt, heeft een aantrekkelijk  vrijwilligersbeleid en organiseert enkele keren per jaar vrijwilligersbijeenkomsten waar u uw ervaringen kan delen met medevrijwilligers en ontvangt zo nodig een kilometervergoeding. Tevens heeft het vrijwilliger zijn voordelen als het ontvangen van een bibliotheekpas, een kerstpakket, korting bij de Zorgverzekeraar en het zwembad.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Maaike Visscher of Jantine Oplaat via de receptie op nummer 0570-698270