Wandeling met bewoners van huize Spikvoorde

Vrijdag 5 april zijn we met 12 vrijwilligers wezen wandelen met bewoners van huize Spikvoorde, die slecht ter been zijn.

Er hadden zich 10 bewoners aangemeld, die allemaal in een rolstoel met ons mee konden. Na eerst samen een lekker kopje koffie of thee te hebben gedronken gingen we op weg.

Het was fris dus we hadden allemaal dekentjes mee genomen. Die waren wel nodig, al is het niet altijd even handig, omdat de dekentjes wel eens tussen de wielen van een rolstoel vast kwamen te zitten.

We zijn in colonne naar het milieucentrum gewandeld en hebben daar onder andere de ontluikende plantjes en de lammetjes bewonderd. Tussendoor hebben we even wat gedronken en daarna gingen we weer huiswaarts met de mensen.

Het was weer een gezellige middag en de meeste vrijwilligers hebben ook al aangegeven dat ze graag een volgende keer weer willen helpen.

De volgende wandeling is gepland op vrijdag 28 juni en daar kunnen we nog wel wat vrijwilligers voor gebruiken, omdat voor sommige mensen de vakantie dan is begonnen en ze dus niet mee kunnen wandelen..