Warme jassen

Met z’n allen gaan we ervoor zorgen dat niemand in Deventer de komende winter door hoeft zonder een warme jas ! Dat is het motto van de actie ‘Warme jassen’.

U kunt aan deze actie bijdragen door uw oude, maar nog in goede staat verkerende jas (muts, sjaal of handschoenen) te doneren.

Op dit moment hebben we naast de genoemde warme kledingstukken ook kledinghangers nodig om de jassen op te kunnen hangen. Hiervoor staat een bak in de garderobe van onze kerk waar u ze in kunt deponeren. Alvast dank hiervoor. Vanaf zondag 22 oktober kunt u ook een jas (handschoenen/sjaal/muts) doneren. Ik zal ervoor zorgen dat deze jassen bij de Botermarkt opgehangen worden.

U kunt dit ook zelf doen tijdens de looptijd van de ‘Warme Jassen’ actie van 1 november tot 30 november. Gedurende die tijd kunt u in Deventer op ieder gewenst moment uw jas (of andere genoemde kledingstukken) brengen naar de ” De Botermarkt” aan de Kleine Poot in Deventer en daar ophangen. Zo komt uw jas ter beschikking van degene die een jas nodig heeft. (Mocht u zelf een warme jas nodig hebben, dan bent u natuurlijk ook welkom op de Botermarkt om een jas van het rek te pakken.)

Voor meer info kijk op https://www.facebook.com/caritaslebuinusparochie
Of neem contact op met Gerrieke Blikman: 06 3924 9703