Zeskamp met Amerikaanse BBQ

De zomer komt er aan! Het intensieve kerkenwerk seizoen van dit jaar loopt al weer ten einde. Er is in onze kerk weer veel vergaderd, besproken, bestuurd, koffie geschonken, geklust, getuinierd, gepland en gedaan. Dus is het nu tijd voor een beetje ontspanning! Vorig jaar hebben we voor het eerst een zeskamp met BBQ gehouden als afsluiting van het seizoen. Dat was een groot succes. Diverse teams gingen op een sportieve, maar zeer fanatieke, manier de strijd aan met elkaar. Ook dit jaar willen we het seizoen graag sportief en ontspannen afsluiten.

We organiseren weer een zeskamp voor jong en oud rond de Ichtuskerk.Tijdens deze zeskamp kunnen de verschillende raden, groepen en commissies het in een sportieve strijd tegen elkaar op gaan nemen. We gaan niet alleen een beroep doen op jullie kracht en snelheid, maar zeker ook over jullie samenwerking, inventiviteit en overleg. De PGCS wisselbeker staat ook dit jaar weer op het spel. Vorig jaar is deze gewonnen door ****De 25 + groep*** . Dus op hun schouders rust een grote druk om deze te behouden.

Voor de kinderen onder de 12 jaar zal er een apart spelletjescircuit worden georganiseerd. Na dit sportieve evenement willen we graag samen met de deelnemers en de toeschouwers eenAmerikaanse BBQ houden waarbij ook iedereen zijn culinaire kwaliteiten kan laten zien. Dus stel een enthousiast team samen van 6-­8 personen en meld je aan!

Aanmelden kan, voor 17 juni, per team of individueel (maken wij een leuk team) bij Joost Nauta (Joost.nauta73@gmail.com)

Samengevat:

Wat: Zeskamp met Amerikaanse BBQ

Wanneer: 30 juni 15.00 uur, start BBQ 18.00 uur

Waar: Rond de Ichtuskerk

Wie: Iedereen vanaf 12 jaar Voor kinderen 12­  is er een spelletjescircuit