Zomerbouwsteen

We zitten nu al een paar maanden opgehokt en hebben minder contact met iedereen. Bovendien lijkt het erop dat veel mensen niet op vakantie gaan. Daarnaast daagt de regering ons uit om na te denken over hoe we de 1,5 meter samenleving kunnen vormgeven. Tot slot komt uw kerk met een jaarthema “Ken je mij”.

Al deze feiten zijn de ingrediënten voor een zomerbouwsteen, die u als een amuse voorafgaand aan het komende bouwsteenmenu mag beschouwen. Deze amuse serveren we van half juli tot eind augustus op zondagmiddag(en) tussen 15.00 en 17.00 uur. In die periode nodigen we u uit om met andere gemeenteleden te brainstormen over hoe we kerk kunnen zijn in een 1,5 m maatschappij.

Om coronaproof te blijven, maken we de groepjes niet groter dan 6 personen. We hopen dat ook jongeren zich aangesproken voelen om hierover mee te denken. Er is geen leeftijdgrens. Alle ideeën mogen geopperd worden. Lekker out of the box denken, of in beter Nederlands: omdenken. Denken in kansen en niet in beperkingen. Dit alles in een ontspannen sfeer met een drankje, want het is tenslotte vakantie. Er is geen beperking in het aantal deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe meer groepjes. U kunt zich aanmelden tot 10 juli bij Janny Post. Bij voorkeur via de e-mail: jannypost@home.nl .
Lukt dat niet, dan telefonisch: 0570-651781. Vermeld in ieder geval de periode waarin u niet beschikbaar bent.

Na 10 juli maken we een planning en krijgt u een uitnodiging voor een zondagmiddag tussen 18 juli en 31 augustus. De locatie zal vermoedelijk de Ichtuskerk zijn. Daar is voldoende ruimte om dat op een veilige manier te doen. Dit is een mooie kans om uw ideeën over kerk zijn te ventileren en meteen ook wat andere gemeenteleden beter te leren kennen. De ideeën gaan we tijdens het startweekend presenteren. Anderen kunnen dan aangeven welk idee ze goed vinden. Wie weet staat u deze vakantie aan de basis van ons nieuwe kerk zijn.

Wacht niet en meld u aan!