Zomerinloop

Ook dit jaar zijn er in de zomerperiode inloopmiddagen op  wel donderdag, 18 en 25 juli, 1, 8, 15 en 22 augustus. De deuren van de kerk staan dan open van: 14.00 tot 15.30  uur. Iedereen is welkom, jong, oud, gezinnen of alleengaanden. Het zou erg leuk zijn als er ook ouders met kinderen of  grootouders met kleinkinderen komen. Neem ook gerust uw buren of bezoek mee.

We gaan de middagen invullen met verschillende  activiteiten. Waaronder een uitstapje naar de Ulebelt, Mark van  Scherpenzeel zal ons meer vertellen over bomen in onze  leefomgeving, een creatieve middag, spelletjes middag met  een tea,

Henk Schuurman zorgt voor een muzikale noot en  we gaan naar Bathmen voor de expositie van Marius van  Dokkum. Laat vervoer geen probleem zijn, wij zorgen  ervoor.

We zullen elke week via de Zondagsbrief/ beamer  doorgeven wat er de volgende donderdag te doen is, meer  details geven en of u zich eventueel moet opgeven en of  er (enige) kosten aan zijn verbonden.

Wanneer u denkt dat een activiteit niet zo in uw interesse  ligt, is het misschien een uitdaging om toch mee te doen of  uit te proberen. Noteer de data alvast in uw agenda en misschien weet u  al wel wie ook wel zin heeft in een gezellige middag. Want  daar gaat het om, dat we een gezellige tijd hebben en in  contact komen met elkaar. Nodigt u ook alvast mensen uit? Namens het inloopteam’
Anneke de Jong. Tel;06 28770469 of 653460 E mail: jmadejong53@gmail.com