Zomerinloop

Tot en met 15 augustus is er elke donderdag een zomerinloop. De deuren van de kerk staan dan open van 14.00 tot 15.30 uur.

Op 25 juli zal Mark van Scherpenzeel ons meer vertellen over bomen in onze leefomgeving. We zullen wat horen over bomen in de stad en hoe belangrijk ze zijn in relatie tot klimaatverandering. We staan ook stil bij welke bomen een Bijbelse betekenis hebben.

Op 8 augustus is er een spelletjesmiddag, die we afsluiten met een High Tea. Hiervoor kunt u zich opgeven op een lijst in de hal, de kosten hiervoor zijn € 5,-.

We zullen elke week via de Zondagsbrief, beamer, website en Speakap doorgeven wat er de volgende donderdag te doen is en meer details geven. Wanneer u denkt dat een activiteit niet zo in uw interesse ligt, is het misschien een uitdaging om toch mee te doen of uit te proberen. Noteer de data alvast in uw agenda en misschien weet u wel iemand die ook wel zin heeft in een gezellige middag. Want daar gaat het om, dat we een gezellige tijd hebben en in contact komen met elkaar. Nodigt u ook alvast mensen uit?

Namens het inloopteam,
Anneke de Jong
Tel.; 06 2877 0469 of 653460
E mail: jmadejong53@gmail.com