Zondagszin: 20 november

Inspiratie, ontmoeting, gezelligheid. Vind je het leuk om mensen te ontmoeten, geïnspireerd te worden en hou je van gezelligheid? Kom dan op zondag 16 oktober en 20 november naar Zondagszin. Het vindt plaats na de kerkdienst en duurt tot uiterlijk 12:30u. Een activiteit van Zondagszin kan van alles zijn: een spel, een tekst bespreken, samen muziek maken, van gedachten wisselen over een thema, et cetera. Wat er deze eerste twee edities op het programma staat, wordt nog bekend gemaakt.

Hoe is het idee voor Zondagszin ontstaan? Het idee is ontstaan vanuit de behoefte om elkaar als gemeenteleden op een verrassende manier te ontmoeten, mensen beter te leren kennen en geïnspireerd te raken door het contact met elkaar. Is het iets voor mij? Lijkt het je leuk om de leden van de pgcs eens op een andere manier te leren kennen dan ‘aan de sta-tafel’? Heb je tijd en zin om dat het uurtje na de kerkdienst te doen? Dan zou het goed kunnen dat Zondagszin iets is voor u of jou. Gezelligheid, inspiratie en ontmoeting staan voorop.

Praktische zaken: •  20 november na de kerkdienst; het duurt tot uiterlijk 12:30 uur • De ruimte van de oppasdienst kan gebruikt worden door wie kleine kinderen wil opvangen • Deelname is gratis en opgave vooraf is niet nodig • Uiteraard is er koffie, thee, ranja en een versnapering Contact Heb je vragen of suggesties, dan kun je daarvoor contact opnemen met: Herma Hulsscher, hermahulscher@hetnet.nl 06 13197752
Liesbeth Gerlofsma, liesbethgerlofsma@gmail.com 06 37560113

Tot ziens.